Hydradermie-kasvohoito


Kasvohoitojen kuningatar ja loistavin tähti. Tämä kasvohoito on ylellinen kokonaisuus, jossa yhdistyy sekä ihoa puhdistava, että syväkosteuttava vaikutus. Rentouttava hieronta ja ihon tarpeita vastaava naamio viimmeistelevät täydellisen hoitokokemuksen. Hoidon tuloksena iho on puhtaampi, tasaisempi ja hehkuu uutta elinvoimaa.

Suositellaan kolmen kerran hoitosarjana.
Hoitohinta 105 euroa.


Hydradermie lift-kasvohoito


on lifting-kasvohoito, joka kiinteyttää ihoa ja stimuloi kasvojen lihaksia. Hoito perustuu nestekierron elvytykseen ja kasvolihasten jumppaan. Hoito on kasvoille kuin kuntosalitreeni vartalolle. Jo ensimmäisellä hoitokerralla kasvonpiirteesi kohoavat! Aloita vaikka kokeilemalla kolmen kerran hoitosarjaa.
Parhaisiin tuloksiin pääset kymmenen kerran
hoitojaksolla.

Hoitohinta 109 euroa / 80 euroa (Express).


Hydradermie de lux- kasvohoito
Todellinen kasvojen tehokäsittely, jossa hydradermie kasvohoitoon lisätään lift express. 
Kesto 1 tunti 30 minuutia.
Hoitohinta 175 euroa.


Age Summum- kasvohoito
Tehokas aikuisen naisen kasvohoito ikääntymisen merkkejä vastaan. Sisältää ylellisen pitkän hieronnan.Kesto 1 tunti
Hoitohinta 110 euroa. 


Lift Summum- kasvohoito
Kiinteyttävä hoito. Napakoittaa ihoa sieltä mistä se on kadottanut luontaista kiinteyttään. Hoidon lopuksi iho on silmin nähden kiinteämpi ja kohotettu. Kesto 1 tunti. 
Hoitohinta 110 euroa. 


Hydrapeeling- kasvohoito
Ihoa tehokkaasti kirkastava ja uudistava hoito, joka palauttaa ihon hehkun ja poistaa ikääntymisen merkkejä. Tehokkaimmat tulokset saavutetaan kolmen kerran sarjahoitona kolmen viikon aikana, mutta jo yhden hoitokerran jälkeen iho on pehmeämpi ja heleämpi. Kesto 1 tunti.
Hoitohinta 110 euroa.


Detoxygene- kasvohoito
Puhdistava ja ihon hapensaantia tehostava kasvohoito kaikille ihotyypeille, jotka tuntuvat tai näyttävät samealta tai väsyneeltä. Kolmivaiheinen hoito: 1. Entsymaattinen ja mekaaninen kuorinta. 2. Detoxygene kirkastava ja puhdistava naamio. 3. Hapensaantia edistävä hieronta Detoxygene- seerumilla. Kesto 1 tunti.
Hoitohinta 110 euroa. 

Kauneushoitola Profile Päivi Kujala, Pohjoinen Rautatiekatu 17, 00100 HELSINKI, Puh. 09 7015397